Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta, s ciljem dodjele „Nagrade za promicanje prava djeteta“ (u daljnjem tekstu: Nagrada) u 2018. godini, za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece, poziva fizičke i pravne osobe da predlože kandidate za Godišnju nagradu i za Nagradu za životno djelo.

Priopćenje za javnost vezano uz objavu pod nazivom „Onkološki bolesnik ima pravo na 600,00 kn mjesečno pomoći“

Čestit i blagoslovljen Uskrs

Poštovani korisnici, suradnici, kolegice i kolege, dragi ljudi, čestit i blagoslovljen Uskrs žele Vam djelatnici Centra za socijalnu skrb Požega.

Poziv Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta, radi dodjele “Nagrade za promicanje prava djeteta” u 2017. godini, za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece.

Pozivaju se se kandidati koji ispunjavaju sve formalo-pravne uvjete za radno mjesto dipl. pravnika, po objavljenom natječaju, da pristupe pismenoj provjeri znanja-testiranju.

Sretan i blagoslovljen Božić

Poštovani korisnici, suradnici, kolegice i kolege, dragi ljudi… sretan i blagoslovljen Božić, ljubavlju, mirom i zadovoljstvom ispunjene božićne blagdane te sve najbolje u Novoj 2017. godini žele Vam djelatnici Centra za socijlanu skrb Požega. Vjekoslav Potočanac, ravnatelj

U organizaciji Podružnice Obiteljski centar jučer je u Gimnaziji Požega održan stručni skup pod nazivom “Budimo društvo koje štiti”, namijenjen edukaciji stručnjaka koji postupaju u slučajevima nasilja u obitelji. Cilj ovog skupa bio je stjecanje novih znanja o obiteljskom nasilju i mehanizmima zaštite žena-žrtava nasilja te jačanje međuresorne suradnje. Zahvaljujemo svima sudionicima skupa, a osobito … Pročitaj više