Tko smo mi

Mi smo Centar za socijalnu skrb Požega. Adresa naše web-stranice je: https://www.czss-pozega.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme

Podaci u kontakt formi koriste se isključivo u svrhu slanja povratnog odgovora korisniku i ne koriste se za marketinške svrhe.

Kolačići

Kolačići se koriste isključivo u anonimiziranom obliku (svi podaci koji se eventualno mogu koristiti za identifikaciju korisnika se brišu) kako bismo imali uvid u broj posjetitelja stranice.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Tipke za dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama

Koristite li tipke za dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama, one funkcioniraju kao ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica te se ponašaju istovjetno kao da ste posjetili drugu web stranicu.

Analitike

Naš procesor informacija za analitku je Google. Pročitajte više o ovome na pomoći za Google Analytics te na pravilima o privatnosti koja primjenjuje Google.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Podaci iz kontakt forme se čuvaju 6 mjeseci. Podaci iz analitike se čuvaju godinu dana.

Ako želite isljučiti praćenje putem Google Analytics-a .